Hyvin varusteltu vuokramökki Rukalla hiihtolatujen läheisyydessä

Haaveiletko ihanasta talvilomasta Rukalla? Miltä kuulostaisi rauhallinen ruskaretki Kuusamossa? Meidän avullamme pääset kokemaan Lapin lumoavan luonnon!

Toholampilainen Ari Pöntiö vuokraa hyvin varusteltua mökkiä Rukalla, Kuusamossa. Vuokramökki on helppo ja edullinen tapa päästä lähelle Lapin luontoa. Rauhallisella paikalla sijaitsevassa vuokramökissä voit rentoutua niin yksin, kaksin kuin perheenkin kanssa. Mökki kannattaa vuokrata hyvissä ajoin, sillä suosituimmat ajankohdat, kuten hiihto- tai syyslomat, voivat mennä nopeastikin. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja vuokramökistä!

Rauhallinen sijainti – tekemistä ympäri vuoden

Vuokramökki sijaitsee rauhallisella paikalla Rukan hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Vaikka hiihtäminen ei olisikaan kutsumuksesi, Rukalla on paljon muutakin iloista talvitekemistä. Vuokramökki sopii myös hiljentymiseen, rentoutumiseen tai romanttisiin viikonloppuihin talven ihmemaassa ja muina vuodenaikoina. Älä unohda ruskaretkiä kuulaan kirpeässä säässä tai kesäisiä vaellusretkiä Lapin yöttömässä yössä.

Soita ja varaa vuokramökki jo tänään!