Vuokrattavana lomahuoneisto Kalajoen Hiekkasärkillä

Vuokraamme myös viihtyisää ja hyvin varusteltua lomahuoneistoamme Kalajoen Hiekkasärkillä. Kalajoki tunnetaan parhaiten Hiekkasärkistä kesälomakohteena, mutta paikkakunnalla voi viettää laatuaikaa myös ympäri vuoden - tekemistä löytyy aivan varmasti vuodenaikaan katsomatta. Inspiraatiota erityyppisten lomien viettoon saat Visit Kalajoki sivustolta.

Villa Resort A1, 69 m², 4+2 hlöä

Keväällä 2023 valmistunut upea Villa Resort on tilava alimman kerroksen huoneisto, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö, sauna sekä lasitettu terassi, josta on suora kulku meren rantaan. Tämän lähemmäksi vesirajaa Kalajoella et pääse!

Vesipetoja varten läheisellä Peililammella on myös huikea vesiseikkailurata, joka on avoinna juhannuksesta elokuun puoleen väliin. Kohde soveltuu siis loistavasti perheille.

Huoneisto sijaitsee uudella Marinan alueella, joka kasvaa ja kehittyy mm. vierasvenesataman myötä. Uusi alue on edelleen rakenteilla, jonka takia on syytä huomioida, että läheisistä rakennustyömaista saattaa koitua hieman häiriötä arkipäivisin sesongin ulkopuolella.

Huoneistomme soveltuu monenlaiseen rentoon loman viettoon. Oli sitten mieluisin rentoutumistapasi uiminen, tanssiminen tai kiireetön kuhertelu oman kullan kanssa voit majoituksessamme lomaunelmiasi toteuttaa.

Varaa lomasi jo tänään! 

Puhelimitse 0400940176 / Ari
tai Hiekka Bookingin kautta: